Vyökokeet

Vyökokelaan muistilista

Vihreän (3. kyu), sinisen (2. kyu) ja ruskean (1. kyu) vyön kokeeseen tulevat esikatselmoidaan ennen vyökoetta (ohjaaja järjestää katselmoinnin).

Hyvää valmistautumista vyökokeeseen, jossa esitetään aina parasta mahdollista osaamista!

Yleistä vyökokeista

Nummelan Judo ry järjestää omalla dojolla vyökokeita (graduointi) keltaisesta (5 kyu) ruskeaan (1 kyu) vyöarvoon saakka ja junioreiden väliasteen kokeita valkoisesta (6 kyu) siniseen (2 kyu) vyöarvoon saakka. Vyökokeiden ajankohdat löydät Nummelan Judon kalenterista.

Milloin seuraavat vyökokeet ovat ajankohtaiset?

Oman harjoitusryhmäsi vastuuohjaaja huolehtii ryhmäänsä kuuluvien judokoiden vyöarvokehityksestä eli hän kertoo milloin ajankohta seuraavalle vyönkorotukselle on sopiva. Voit myös kysyä ohjaajaltasi milloin seuraava koe on ajankohtainen ja mitä taitoja kokeeseen mennessä pitäisi vielä kehittää.

Graduointisäännöt

Vyökokeisiin liittyvät vaatimukset löytyvät Judoliitto > Komissiot > Vyökoekomissio > Graduointioikeudet sivulta.

Vyökokeeseen liittyvät maksut

Vyökokeeseen liittyvien maksujen suuruus käy ilmi Hinnasto sivulta.

Vyökoelomake

Mikäli sinulla ei vielä ole judopassia, vyökoelomakkeeseen tulee liittää passikuvan kokoinen kasvokuva (esim. koulun luokkakuva).

Liitä vyökoelomakkeeseen myös tosite maksetusta vyökoemaksusta.

Saat judopassin hyväksytyn keltaisen vyön kokeen jälkeen. Judopassi tulee ottaa aina mukaan vyökokeeseen.

Uuden vyön ostaminen

Nummelan Judo myy vyökokeiden päätteeksi värillisiä vöitä halukkaille. Maksa vyö etukäteen tilille, tulosta maksukuitti mukaan vyökokeeseen. Huomaathan, että täydennämme vyövarastoa vain kysynnän mukaan.

Lisätietoja

 Nummelan Judon seura- ja kurssigraduoijat löydät Graduoijat sivulta.

Omassa judoseurassa voi suorittaa judovöitä aina ruskeaan vyöhön saakka. Mustan vyön kokeet järjestää Suomen Judoliitto.