Jäsenmaksut

Jäsenmaksu ja Judoliiton lisenssi

Jokaisen seuran jäsenen on maksettava seuran jäsenmaksu ja hankittava erikseen Judoliiton lisenssi. Molemmat maksut hoidetaan Suomisport järjestelmän kautta

Jäsenmaksukausi alkaa 1.8. ja seuran jäsenmaksun voi maksaa joko yhdessä tai kahdessa erässä. Jäsenmaksun eräpäivä on 15.9. ja 2. erän eräpäivä on 15.1.

Mikäli yhdestä perheessä on useampia jäseniä, maksa yhdestä perheenjäsenestä täysi jäsenmaksu ("Jäsenyys") ja ilmoita harjoitusryhmän ohjaajalle ketkä perheenjäsenet maksavat alennetun "Jäsenyys (seuraava perheenjäsen)" -maksun. Ohjaaja ja jäsenrekisterin hoitaja huolehtivät siitä, että alennettu maksu kohdennetaan oikeille henkilöille Suomisportissa.

Mikäli maksat seuran jäsenmaksun liikuntaedulla, maksaminen tapahtuu aikuisten harjoitusten yhteydessä.

Olethan yhteydessä jäsenrekisterin hoitajaan myös siinä tapauksessa mikäli et halua enää jatkaa seuran jäsenenä tai mikäli haluat siirtyä kannattajajäseneksi maksamalla edullisen kannattajajäsenmaksun.

Lisätietoa judoliiton lisensseistä »

Hinnasto

Hinnasto

Jäseneksi liittyminen ja maksaminen

Uusien jäsenten tulee ennen maksamista rekisteröityä SuomiSportiin.

1. Osta Judoliiton lisenssi

2. Maksa seuran jäsenmaksu

Nummelan Judon uudet jäsenet liittyvät ensin seuran jäseneksi. Tee liittymispyyntö kutsulinkistä »Jäsenrekisterin hoitajan hyväksyttyä liittymispyyntösi, avoimet maksut ovat nähtävissä Suomisportissa yläpalkin Maksut kohdassa.

Nummelan Judon vanhat jäsenet pääsevät maksamaan jäsenyyden ja ostamaan lisenssin suoraan kirjautumalla omaan SuomiSportiin.